Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Благотворителна мотивационна вечер „Пътят от малкия град към успеха“

26 април 2024 08:51, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 124
Благотворителна мотивационна вечер „Пътят от малкия град към успеха“

На 24 април в театралната зала на НЧ „Д. П. Сивков – 1870“ се проведе една вълнуваща мотивационна среща под мотото „Пътят от малкия град към успеха“, организирана от ентусиазираните ученици от 11 в клас на СУ „Христо Ботев“.

Специални гости и лектори бяха Никол Андонова - майсторка на сюрреалистични картини и бижута, Ирена Минчева - управител на фирма "Сорико" ООД и Генчо Димитров – директор на Исторически музей Нова Загора. Завладявайки публиката със своята откровеност и емоционалност, успелите млади новозагорци разказаха пред присъстващите какво за тях е успехът и колко са важни знанията и уменията за осъществяването на нашите мечти, независимо от това къде са корените ни. За своята искреност и в знак на благодарност, те получиха много аплодисменти и цветя от кмета на общината Галя Захариева, която уважи събитието, заедно със своите колеги - заместник-кметовете Нина Генчева и Иванка Михова.

Освен да запознае и мотивира подрастващите с успешния път на Никол Андонова, Ирена Минчева и Генчо Димитров, събитието имаше още една цел - благотворителна. Събраните средства от вечерта са в размер на 4 510лв., които ще отидат в подкрепа лечението на новозагорката Красимира Стамова, страдаща от множествена склероза.

Към благородната кауза се включи и Биляна Савова – основател на фондация „МС – Мога сам“, която помага на хора, диагностицирани с множествена склероза и други автоимунни заболявания, да се справят с диагнозата както психически, така и физически чрез лични срещи, семинари, социална интеграция, консултации и съвети. Г-жа Савова предостави възможност на Красимира Стамова да бъде включена към програма „Изборът“ – оказване на безвъзмездна ритмична психотерапевтична помощ в рамките на три месеца.

Благотворителното събитие успя да покаже колко е важно всеки да бъде обичан, да бъде даряван с надежда, грижа и внимание и доказа още веднъж, че обединени с обща кауза сме по-силни.

Община Нова Загора

Снимки

Благотворителна мотивационна вечер „Пътят от малкия град към успеха“Благотворителна мотивационна вечер „Пътят от малкия град към успеха“Благотворителна мотивационна вечер „Пътят от малкия град към успеха“Благотворителна мотивационна вечер „Пътят от малкия град към успеха“