Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

С турнир по стрелба с пистолет „Макаров“ започват проявите на Центъра за подготовка на специалисти в Сливен по случай 6 май

26 април 2024 08:56, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 316
С турнир по стрелба с пистолет „Макаров“ започват проявите на Центъра за подготовка на специалисти в Сливен по случай 6 май

С турнир по стрелба с пистолет „Макаров“ започват проявите на Центъра за подготовка на специалисти (ЦПС) в Сливен по случай 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия, съобщиха от ЦПС.

 

Турнирът ще се проведе на Учебен център „Батмиш“ на 29 април, а следобед ще има поздравителен концерт от съставите и школите към Военен клуб-Сливен. Турнир по шахмат ще се състои на 30 април в централната зала във Военен клуб-Сливен. Концерт на Военния духов оркестър на ЦПС ще има пред община Сливен на Гергьовден.

 

Центърът за подготовка на специалисти е едно от формированията на Сухопътните войски. Центърът организира за празниците си периодично Дни на отворените врати, концерти на своя Духов оркестър, както и турнири по стрелба, в които се включват и журналисти.

 

Военнослужещи от различни гарнизони на страната ще проведат празнични събития на 25, 26, 29, 30 април и 2 май по повод 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия.

Източник: БТА Сливен
Велина Василева
Снимка: Велина Василева, БТА