Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отборът на ОУ „Христо Ботев“ в село Самуилово е големият победител в Десетия пролетен футболен турнир по програма на МКБППМН

26 април 2024 16:32, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 202
Turnir

И тази година Пролетният футболен турнир събра в надпревара отбори от училища от кв. „Речица“ в Сливен, град Кермен и селата в общината. Спортната надпревара се осъществява по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ при Община Сливен.

След проведените предварителни три кръга, финалисти бяха отборите на ОУ „Св. П. Хилендарски“, с. Тополчане, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, кв. „Речица“, ОУ „Христо Ботев“ в с. Самуилово и ОУ „Св. Климент Охридски“, с. Блатец.

Големият победител в тазгодишната надпревара е отборът на ОУ „Христо Ботев“ в село Самуилово. На второ място се класира отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в кв. „Речица“. На трето остана отборът на „Св. Климент Охридски“ в село Блатец, следван от този на ОУ „Св. П. Хилендарски“, село Тополчане.

Победителите и участниците получиха своите награди от заместник-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. Тя им пожела светли Великденски празници. Да бъдат все така мотивирани, упорити в училище и в спорта и да сбъдват мечтите си.

Тази година всеки участник получи индивидуална награда, както и купи и медали за първите три места.

Целогодишно за турнира, който се провежда два пъти в годината, есен и пролет, се подготвят повече от 250 ученици. Основната цел е усвояването на спортни умения, които да мотивират децата за постигане на все повече положителни резултати.

Община Сливен и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните поздравяват всички участници и изразяват благодарност към треньорите на отборите.

 

Снимки

TurnirTurnirTurnirTurnirTurnirTurnirTurnirTurnirTurnir