Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 08.05.2024 г.

08 май 2024 10:49, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 312
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 07.05.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 08.05.2024 Г.

 

Сливен: Полицейски екип от сектор „Криминална полиция” към РУ-Сливен, извършващ ежедневен обход и наблюдение в района на учебните заведения с цел противодействие на наркоразпространението, е извършил проверка на две непълнолетни лица. Те доброволно са предали суха листна маса, която при теста е реагирала на марихуана. Работата по случая продължава от служители на РУ-Сливен. Образувано е досъдебно производство.

 

Твърдица: Служители на РУ-Твърдица работят по заявена кражба на лек автомобил. На 7 май 30-годишен чужд гражданин е подал заявление за кражба на личния му лек автомобил „Фолксваген Пасат”. Пред органите на реда той е обяснил, че автомобилът е аварирал на 15 април и е оставен в района на км. 369 на главен път І-6. По случая се извършват издирвателни и процесуално- следствени действия. Образувано е досъдебно производство.

 

В дните от 1 до 7 май на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 948 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 49 сигнала от граждани и от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 13 протокола за предупреждение.

 

Няма положителни резултати от направените 122 проби за употреба на алкохол.