Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 09.05.2024 г.

09 май 2024 09:35, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 337
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 08.05.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 09.05.2024 Г.

 

Нова Загора: Полицейски служители от участък „Кв. Шести” към РУ-Нова Загора са се отзовали на сигнал за буйстващо лице в жилище на ул. „Роза”. При пристигане на място униформените са намерили в двора на имота засадено растение от рода на конопа. При полевия тест растението е реагирало на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 126 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 20 сигнала от граждани и от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 3 протокола за предупреждение.

 

Няма положителни резултати от направените 98 проби за употреба на алкохол и 2 за наркотици.

 

Регистрирано е едно ПТП с товарен автомобил на автомагистрала „Тракия” в района на км. 244, без пострадали. Взето е отношение по Закона за движение по пътищата.