Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024 в Котел

14 май 2024 09:18, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 569
Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024

Празничен беше тринадесети май за учениците и учителите на средно училище „Георги Ст. Раковски“ в гр. Котел. За поредна година училището изпрати своите пораснали момичета и момчета – зрелостниците от випуск 2024 година. В този ден училищния звънец оповести края на последния учебен час за учениците от 12 а, б и в клас, а денят, беше белязан както от радост, така и от тъга, защото дванадесетокласниците се разделиха не само с родното училище и неговото знаме, но и с ученическия живот и безгрижието на детството.

 

Зрелостниците бяха приветствани от директора на училището – Стефан Дондев, както и от кмета на Община Котел – Коста Каранашев, който изпрати поздравителен адрес.

 

В него, градоначалникът пожела на младежите да имат куража да сбъдват най-дръзките си мечти. Да имат късмета да реализират най-смелите си планове. Да бъдат здрави, жизнени, смели и целеустремени и винаги да носят Котел в сърцето си!

 

По-късно Стефан Дондев връчи на 10 от тях награди за отличен успех и пожела на всички абитуриенти да бъдат добри, да се научат да прощават и да останат човеци с главно „Ч“.

Община Котел

Снимки

Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024