» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 14.05.2024 г., вторник

14 May 2024 16:02, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 2 months ago, number of readings: 430
Сливен

Спортният клуб по акробатика „Стефан Данчев“ се завърна с медали от Световната купа и Международния турнир „Акро Къп Бургас“.

Две вълнуващи произведения от Волфганг Амадеус Моцарт и Лудвиг ван Бетовен ще прозвучат в изпълнение на трио Марта Бонева /цигулка/, Маринела Карагьозова /виола/ и Цвета Латровалиева /виолончело/ на 16 май от 18:30 часа в галерия „Нова“.

И тази година Община Сливен отбеляза Световния ден на медицинските сестри 12 май със специална церемония в зала „Сливен“.

Британският евангелистки пастор Даниел Хъл застава пред съда във вторник, за да отговаря за блудство с 14 малолетни момчета от циганския квартал “Надежда” в Сливен.

След като 48 деца се натровиха от закуска в Сливен, РЗИ се съмнява за годността на яйцата.

Музеят на текстилната индустрия в Сливен посвещава своята програма за Международния ден на музеите и Европейската нощ на музеите – 18 май, на 190-тата годишнина от началото на българската индустриализация.

Дирекция „Бюро по труда“ Сливен организира Ден на отворените врати на 15 май 2024 г., от 09:00 до 16:00 часа, по повод Професионалния празник на Агенцията по заетостта.