Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ ще върне нормалността в политиката и спокойствието на хората

16 май 2024 14:41, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди около 1 месец, брой четения: 367
-----

Крайно време е да се спре с популизма и с играта със страховете на хората. Експериментите и лъжите през изминалите три години доведоха единствено до натрупване на проблеми, липса на адекватни решения и най-вече до критично ниски нива на доверие в политическите партии и институциите. Това заяви кандидатът за народен представител Мария Белова, която е под номер 102 в листата на ГЕРБ-СДС в Сливен.

Тя е категорична, че кандидатите от листата с номер 22 са експерти в своята област и имат енергията да работят, да носят отговорност и имат дългосрочна визия за развитието на България.

„Още от съществуването си ГЕРБ винаги е била първа политическа сила в региона. Ние работим не само по време на предизборните кампании, а ежедневно. За разлика от опонентите ни, ние не можем да си позволим да лъжем хората, да инвестираме в популизъм и да храним страховете им. Разговорът с всеки човек е важен, защото това, което истински ни вълнува са проблемите на българите“, заяви Белова.

По думите й след изборите на 9 юни трябва да бъде съставено редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност.

„Заради случилото се през изминалите три години, неадекватните решения и некомпетентността, изоставаме в изпълнението на проекти и развитието на цели региони. Но компромисите си имат граници. Най-важното след тези избори е България да има редовно правителство, което може да овладее кризите във всички сектори. Важно е ГЕРБ-СДС да имаме достатъчно народни представители, за да излезем от безвремието и да върнем нормалността в политиката и спокойствието на хората“, заяви Мария Белова.

„Нашата основна цел е да сме първа политическа сила, за да съставим правителство с мандат на ГЕРБ-СДС и хората отново да заживеят спокойно. Избирателите са тези, които със своя вот и доверие ще решат колко свои представители от ГЕРБ да изпратят в 50-тото Народно събрание. Надявам се в края на предизборната кампания да се поздравим с най-добрия си резултат от всички избори проведени до сега“, каза още Мария Белова.

 

#ЗаСтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа с номер 22 на 9 юни!