Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 17.05.2024 г.

17 май 2024 11:43, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 434
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 16.05.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 17.05.2024 Г.

 

Сливен: Служители от участък „Надежда” към РУ-Сливен са задържали две непълнолетни момчета в момент на извършване на кражба. На 16 май е получен сигнал, че са забелязани двама, които извършват кражба от двора на фирма в индустриалната зона на град Сливен. На място са се отзовал незабавно полицейски служители, които са хванали двете момчета докато насят ламарини на гръб. Задържани са за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

Служители на участък „Надежда” работят по два сигнала за кражби, заявени на 16 май. От частен дом в квартал „Надежда” са откраднати вещи на стойност около 650 лева.

Заявена е кражба и причинени материални щети от помещение, обособено като лаборатория, във фирма в град Сливен, намираща се в индустриална зона. По случаите са образувани досъдебни производства.

 

Екип на сектор „Пътна полиция” – Сливен е установил водач с фалшива шофьорска книжка. На 16 май при проверка в град Сливен е спрян лек автомобил „Форд Галакси”, управляван от водач на 52 години от град Нова Загора. Той е представил неистински документ- свидетелство за управление на МПС, белгийски образец. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 196 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 23 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 6 протокола за предупреждение.

 

Няма положителни резултати от направените 106 проби за употреба на алкохол и 6 за употреба на наркотици.