Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Видеоклипът на Парламента „Използвай гласа си“ достига над 190 милиона гледания

17 май 2024 15:35, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 423
European Parliament

Краткият документален филм, който подчертава значението на гласуването и защитата на демокрацията, е гледан повече от 190 милиона пъти от публикуването му на 29 април.

Филмът е основен елемент от информационните действия на Парламента за европейските избори и включва свидетелства на възрастни граждани от различни държави от ЕС, които предават своите истории за демокрацията на следващите поколения и подчертават, че демокрацията и гласуването не могат да се приемат за даденост.

Можете да го гледате тук.

Освен 190-те милиона гледания (данни до 12 май) в социалните медии, видео стрийминг платформите, свързана телевизия и мобилен дисплей, филмът в различните си формати за телевизия и социални медии досега е показан от повече от 63 телевизионни канала в 21 държави и ще продължи да бъде прожектиран от повече канали през следващите седмици.

С посланието „Използвай гласа си. Или друг ще реши вместо вас“, тази втора фаза на институционалната предизборна кампания подчертава значението на демокрацията.

По-конкретно, в централния видеоклип на кампанията се разглеждат по-подробно спорната история на много европейски държави и значението на защитата на ценностите и принципите на демокрацията.