Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 21.05.2024 г., вторник

21 май 2024 15:47, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 692
Сливен

Изненада за малчуганите от Детска градина „Вержин и Хаик Папазян“ в навечерието на 24 май подготви ръководството на детското заведение – в двора на градината вече са монтирани две пейки във формата на разтворени книги, а от страниците им се подават любими приказни герои.

От 22 май се удължава маршрутът на автобусна линия №11 в Сливен по ул. „Асеновска” и ул. „Булаир“.

Татяна Шиварова ще изнесе концерт тази вечер в зала „Сливен“ – в спектакъла специален гост ще бъде тенорът Хаик Варданян от Армения, а на рояла ще седне Марцио Фуллин.

Възможно е ново касиране на избора за Сливенски митрополит – петима епархийски избиратели са подписали протокола за избор на Сливенски митрополит с особено мнение.

По предварителни данни на Националния статистически институт броят на въведените в експлоатация новопостроени жилищни сгради в област Сливен през първото тримесечие на 2024 г. е 23 и спрямо съответното тримесечие на 2023 г. намалява с 25.8%.

Чрез видеонаблюдение полицията в Сливен ще следи за случаи на грубо нарушаване на правилата за движение и рисково поведение на пътници и водачи по време на абитуриентските балове.

С празнично ученическо шествие в Сливен ще започне Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост.