Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ Сливен откри предизборната си шатра

22 май 2024 15:03, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 3 седмици, брой четения: 302
-----

От днес гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 22 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, решенията за изход от кризите, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Всеки ден в изнесената ни приемна, нашите съграждани могат да се срещнат и да поговорят с кандидатите от листата с номер 22. Ние сме родени и живеем в Сливен и региона. Хората ни познават. Затова разчитаме на подкрепата Ви на 9 юни“, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Мария Белова, която е под номер 102 в листата.

Тя обясни, че в Управленската програма на ГЕРБ-СДС са заложени краткосрочни и дългосрочни цели, които могат да се изпълнят в рамките на пълен мандат. „Всичко заложено в програмата ни е изпълнимо и е в интерес на гражданите. Във всяка секторна политика имаме приоритети, които вярвам, че ще реализираме с подкрепата на българските граждани. Надявам се, че след 9 юни ще имаме стабилно правителство на ГЕРБ, което липсваше през последните три години“, уточни Мария Белова.

По думите й не само в предизборната кампания, но и в редовните приемни с граждани, хората поставят много и различни проблеми. Част от тях са свързани с нестабилността на страната и несигурността, която води тя, с програмата за саниране, която ГЕРБ стартира в кабинета на Борисов 3. „Хората питат кога ще започне тази програма и кога ще стартира работата по последните одобрени за саниране обекти. За нас като народни представители това е приоритет, защото е изключително полезно за хората“, коментира Мария Белова.

Тя бе категорична, че основното, което искат сега българите е сигурност, стабилност и предвидимост за бъдещето. „Затова ние ще продължим да слушаме какво ни казват хората и да работим за решаване на проблемите. Очакваме нашите съграждани на шатрата, за да поговорим“, каза още Белова.

Шатрата ще е отворена всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Срещи с кандидатите могат да се провеждат и в офиса на партията. Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Снимки

---------------