Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Радев посрещна групите от фестивала „Приятелство без граници“

27 май 2024 11:16, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 месец, брой четения: 246
Приятелство без граници

Кметът Стефан Радев посрещна в Общината участниците от тазгодишния Международен детски фолклорен танцов фестивал „Приятелство без граници. Той поздрави децата и техните ръководители и им пожела да трупат незабравими спомени от престоя им в Сливен.

„Надявам се, че вече се чувствате добре в нашия град. Освен че се представихте на нашата публика, контактувате помежду си и вече сте намерили нови приятели, каквото е и мотото на нашия фестивал. Радвам се, че сте тук. Пожелавам ви да имате прекрасни мигове и да останете с прекрасни спомени от Сливен и от срещите с всички деца“, каза кметът.

От своя страна гостите благодариха за топлото посрещане и за това, че Община Сливен отделя толкова голямо внимание на всички деца. Децата и ръководителите получиха подаръци и си обещаха, че в бъдеще приятелствата ще се надграждат.

От 12 часа днес са планирани концертите на групите, които ще се проведат на открити пространства в Сливен - площад „Цар Освободител“, пред бившето кино „Българка“, НТС и Ритейл парк. Фестивалът ще завърши с гала-концерт на участниците в Драматичен театър „Стефан Киров“ от 18 часа.

Снимки

Приятелство без границиПриятелство без границиПриятелство без границиПриятелство без границиПриятелство без границиПриятелство без границиПриятелство без границиПриятелство без граници