Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Доайенът на сливенската боксова школа Щилиян Кабранов се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“

29 май 2024 11:49, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 месец, брой четения: 265
Kampaniq

Доайенът на боксовата школа в Сливен Щилиян Кабранов е поредната популярна личност, която се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“. Инициативата привлича вниманието на все повече общественици и разпознаваеми лица.

Кабранов проведе беседа с петокласниците на сливенското ОУ „Братя Миладинови“. Пред тях дългогодишният треньор сподели своята визия за живота, за спорта и конкретно за бокса.

„Тренирането и уменията в техниката на боя, не ни дават право да ги прилагаме извън тренировъчната зала. Практикуващите този спорт трябва да са спокойни и дружелюбни“, подчерта легендата на бокса в Сливен.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом и десетки младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, продължава. Инициативата е насочена срещу агресията и тормоза в училищата и цели солидаризиране на обществото против насилието.

Лице на кампанията е актьорът и музикант Владимир Михайлов. Тя продължава до края на годината като в нея предстои да се включат още инфлуенсъри, влогъри, бизнес лидери, общественици, богослови, психолози и още разпознаваеми лица.

Снимки

KampaniqKampaniq