Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проект "Ръка за ръка - творчество и журналистика"

03 юни 2024 09:01, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди около 1 месец, брой четения: 211
Инициатива по проект

Балони с послания полетяха в небето над ОУ "Елисавета Багряна" в Сливен. Ученици отправиха пожелания към всички деца по света по случай Международния ден на детето - 1 юни. С това беше сложен краят на инициативите по проект "Ръка за ръка - творчество и журналистика" за тази учебна година.

Проектът е съвместен с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Сливен. По него работиха г-жа Здравка Долушанова и г-жа Гергана Стоянова.

По-рано през месец май учениците участваха в ателиета, в които рисуваха тематични рисунки и водиха дискусии по случай 1 юни. Кулминацията на дейностите бяха на 30 май, когато се състоя кратка програма с песни и стихотворения. Тогава секретарят на комисията г-жа Лилия Радева лично се срещна учениците и ги поздрави за участието им в проекта и им подари вкусна почерка.

Своето задоволство от ползотворното сътрудничество изрази и директорът на ОУ "Елисавета Багряна" г-жа Величка Христова.

Благодарности на г-жа Лилия Радева за отзивчивостта и всеотдайността!

Снимки

Инициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проектИнициатива по проект