Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Деца забавляваха деца по случай 1 юни в Котел

03 юни 2024 09:16, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 225
Деца забавляваха деца по случай 1 юни в Котел

1 юни е един от любимите празници на българина, защото това е денят, в който безгрижно и свободно празнуват, най-малките–децата. Задължителен детайл от празника е времето, прекарано с любимите малчугани във веселие и смях. Точно затова общинското ръководство в Котел възложи тази година детският празник да се организира от учениците-аниматори на средно училище „Георги Ст. Раковски“, с които си партнира много успешно.

 

Програмата на младежите пренесе децата в един вълшебен свят, в който главна роля имаха най-малките котленчета. Децата играеха, рисуваха, пяха и се смяха до насита, но се и потрудиха усърдно, за да спечелят много награди от състезанията с магическо кубче, шарени обръчи и чаши, мини голф и много други.

 

По-големите пък показаха, че се подготвят активно за предстоящия Международен шахматен фестивал, в края на юни. Те побързаха да се включат в сеанса, който традиционно Общината организира по случай детския празник.

 

Международният ден на детето по традиция е изпълнен с много забавление, усмивки, шарени балони и лакомства. И тази година Община Котел се погрижи да осигури прекрасна празнична торта, която децата с удоволствие изядоха в края на тържеството.

 

Общинска администрация Котел отправя благодарност към г-жа Славка Докова и нейните момчетата и момичетата, които се раздадоха за най-малките жители на града, като им пожелава много нови професионални предизвикателства.

Община Котел

Снимки

Деца забавляваха деца по случай 1 юни в КотелДеца забавляваха деца по случай 1 юни в КотелДеца забавляваха деца по случай 1 юни в КотелДеца забавляваха деца по случай 1 юни в Котел