» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Децата са различни като цветята, но събрани заедно, правят една красива градина

06 June 2024 09:12, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 3 weeks ago, number of readings: 170
Децата са различни като цветята, но събрани заедно, правят една красива градина

Това доказаха за пореден път децата-участници в ателиетата „Музика в етноритми“ и „На мегдана“ на детска градина „Дъга“, гр. Котел.

 

Ателиетата са част от проекта на детското заведение: „Аз променям света“, който се финансира от Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства.

 

Малчуганите от всички възрастови групи представиха напълно новия си репертоар пред своите родители и близки, като с това показаха познания за народно-музикалното богатството от региона.

 

Игрите, танците и забавленията на най-малките жители на Котел беше продължение на програмата, посветена на Международния ден на детето, но също така, с нея децата отбелязаха и Деня в защита на децата, жертви на агресия, честван на 4 юни по целия свят.

 

Празникът в детската градина доказа, че децата са различни като цветята, но събрани заедно, правят една красива градина, както и че детството е неповторимо, когато е изпълнено с приятели добри и много игри.

Община Котел

Photos

Децата са различни като цветята, но събрани заедно, правят една красива градинаДецата са различни като цветята, но събрани заедно, правят една красива градинаДецата са различни като цветята, но събрани заедно, правят една красива градинаДецата са различни като цветята, но събрани заедно, правят една красива градина