» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Европейски избори: Видеоклипът „Използвай гласа си“ достига над 504 милиона гледания

06 June 2024 13:02, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 3 weeks ago, number of readings: 213
Европейският парламент

В края на предизборната кампания филмът "Използвай гласа си", който подчертава значението на гласуването и опазването на демокрацията, е гледан повече от 504 милиона пъти.

 

Филмът, основният аудио-визуален продукт от информационните действия на Парламента за европейските избори, включва свидетелства на възрастни граждани от различни държави от ЕС, които предават своите истории за демокрацията на следващите поколения и подчертават, че демокрацията и гласуването не могат да се приемат за даденост.

 

Можете да го гледате тук.

 

Освен 504 200 000 гледания (данни до 2 юни) в социалните медии, видео стрийминг платформите, свързана телевизия и мобилен дисплей, филмът в различните си формати за телевизия и социални медии досега е излъчван от телевизионните канали в целия ЕС, както и по кината и на футболни стадиони.

 

С посланието „Използвай гласа си. Или друг ще реши вместо вас“, тази втора фаза на институционалната предизборна кампания подчерта значението на демокрацията.

 

По-конкретно, в централния видеоклип на кампанията се разглеждат по-подробно спорната история на много европейски държави и значението на защитата на ценностите и принципите на демокрацията.