Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев: Призовавам хората да бъдат активни и да гласуват

09 юни 2024 12:00, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 3 седмици, брой четения: 223
---

Гласувах за това да се възстановят инвестициите в инфраструктурата на България и да достигаме западноевропейските държави по стандарт на живот. Това заяви кметът Стефан Радев, след като днес упражни правото си на глас на изборите за национален и европейски парламент. Той допълни, че е дал своя вот за растежа и стабилността на България.

 

Стефан Радев подчерта, че е много важно да се гласува и за европейски парламент. „Знам, че темата е малко далечна и отвлечена за хората, но в Европейския парламент се решават важни въпроси за бъдещето на Европа. Дебатите там наистина са важни за това как ще изглежда Европа и е добре да имаме силен и компетентен глас.

 

Той призова хората да бъдат активни и да гласуват. „Има умора от избори през последните години, но всъщност това е начинът и единственият шанс за демокрацията да работи и да се чува нашия глас. Ако сме пасивни, после няма как да се сърдим защо едно или друго решение не е така както ние си го представяме. Няма друг инструмент демокрацията да работи, да променя държавите, без гласа на хората“, каза още кметът.

 

Снимки

---------