Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева и Мария Белова от ГЕРБ ще защитават интересите на област Сливен в 50-тото НС

11 юни 2024 12:11, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди около 1 ден, брой четения: 179
-----

Десислава Танева и Мария Белова от ГЕРБ ще защитават интересите на област Сливен в 50-тото Народно събрание. Това става ясно след окончателната обработка на резултатите от Централната избирателна комисия. ЦИК обяви получените гласове и разпределението на мандатите между партиите и коалициите от вота за народни представители.

След вота в неделя за ГЕРБ-СДС са гласували 31.37% от имащите право на глас. Това нарежда ГЕРБ-Сливен на пето място в страната. Преди Сливен са областните структури на партията в Перник, Враца, Ловеч и Хасково. С най-висок резултат за ГЕРБ в областта е община Котел - 44,33%, следва община Сливен с 31%, община Нова Загора с 30,72% и община Твърдица - 22,26% от гласувалите. Според данните от ЦИК разликата между ГЕРБ и класираната на второ място в областта партия Възраждане е близо 16%. В областта ГЕРБ изпреварва Продължаваме промяната с 21%.

Областният ръководител на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева благодари на всички избиратели от областта, които са гласували за ГЕРБ на извънредните парламентарни избори. „С огромен респект и уважение благодарим на всички Вас за подкрепата, която ни гласувахте на поредните извънредни парламентарни избори! Заедно постигнахме поредна победа в избори за Народно събрание! Огромен респект и уважение за доверието! Тези резултати ни задължават да положим всички усилия, за да отговорим на обществените очаквания. Благодарим Ви за доверието“, заяви Танева.

Тя изрази надежда, че ще бъде съставено редовно правителство, което ще управлява със знания и опит, ще донесе прогнозируемост за бизнеса и спокойствие за хората.

„Аз и моите колеги ще продължим да работим за една по-добра и стабилна България. Ще положим всички усилия за местната общност. Ще продължим да работим за разрешаването на всеки проблем и за всеки човек от областта. Сливен и страната ни заслужават най-доброто“, каза още Десислава Танева.