» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 12.06.2024 г.

12 June 2024 09:53, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 2 weeks ago, number of readings: 179
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 11.06.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 12.06.2024 Г.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен работят по сигнал за кражба от частен дом. На 11 юни 46-годишен мъж е заявил, че от двора на дома му в град Сливен е откраднат велосипед „Спринт“, модифициран в мотопед. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

________________________________________________

 

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 244 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 23 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 5 протокола за предупреждение.

 

Направени са 88 проби за употреба на алкохол и 2 за употреба на наркотици.

 

Възникнали са 3 пътни произшествия без пострадали на територията на РУ-Сливен. Взето е отношение по Закона за движение по пътищата.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 3 сигнала за произшествие. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви и отпадъци- два от екипи на РСПБЗН-Сливен и един от екип РСПБЗН-Нова Загора.