» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

В Сливен се проведе традиционният детски турнир по спортни танци „Млади надежди“

17 June 2024 12:17, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 2 weeks ago, number of readings: 154
спортни танци

На 8 юни в Сливен се проведе традиционният детски турнир по спортни танци „Млади надежди“, организиран от Община Сливен и клуб по спортни танци „Туида“ с треньор Йовита Пенчева.

В надпреварата взеха участие над 230 състезатели от 10 клуба в страната: „Асеновец“ от Асеновград; „Блясък“ от Поморие; „Център Голд Степ“ и „Загора Данс“ от Стара Загора; „Киара – Н“ от Казанлък; „Меджик Степ“ от Чирпан; „Нефтохимик – 78“ от Бургас; „Фиеста“ от Велико Търново; „Яница – Т.А.“ от Нова Загора и „Туида“ от Сливен.

Многобройната публика в зала „Асеновец“ се наслади и на изпълненията на шест формации, в които участваха ученици, обучавани през учебната година по програмите на МОН: „Заедно в изкуствата и спорта“ и „Занимания по интереси“. Училищата са НБУ „Михаил Лъкатник“-Бургас; казанлъшките ОУ „Георги Кирков“, ОУ “Мати Болгария“ и ОУ „Кулата“; СУ „Бачо Киро“-Павликени и НУ „Васил Левски“-Сливен.

Всички състезатели получиха медали и предметни награди, ръководителите – купа и грамота за отбора, а публиката – незабравими емоции от изпълненията на бъдещите звезди в спортните танци.

Photos

спортни танциспортни танциспортни танциспортни танциспортни танци