Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен направи ремонт на 10 общински жилища

18 юни 2024 15:22, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 седмици, брой четения: 222
ремонт общински жилища

10 общински жилища вече са напълно обновени. Ремонт на тези жилища не е правен с години. Някои от тях са в много лошо състояние. По разпореждане на кмета Стефан Радев започна поетапен ремонт на свободните апартаменти.

 

Обновените жилища са в кварталите „Българка“, „Даме Груев“, „Сини камъни“, „Република“ и „Дружба“.

 

Във всички 10 жилища са направени настилки в помещенията: от ламинирани плоскости в спални, дневни и кухни; от плочи гранитогрес в коридори, сервизни помещения и тераси. Шпакловани и боядисани с латекс са стени и тавани. В сервизните помещения е направена облицовка от фаянсови плочи и са монтирани мивки, тоалетни гърнета, вентилатори, 80-литрови бойлери, аксесоари. В кухните са монтирани комплект кухненски шкафове долен и горен ред. Ремонтирани са водопроводна, канализационна и електро инсталации. Сменени са ключове, контакти и осветителни тела. Подменени са входните врати, частично вътрешни врати и прозорци. Жилищата са почистени от строителни и битови отпадъци.

 

Средствата за ремонтните дейности са изцяло от Общината. Целта е всички над 400 обекта да бъдат поетапно ремонтирани.

Снимки

ремонт общински жилищаремонт общински жилищаремонт общински жилищаремонт общински жилищаремонт общински жилищаремонт общински жилищаремонт общински жилищаремонт общински жилищаремонт общински жилища