Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини,20.06.2024 г., четвъртък

20 юни 2024 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 389
Сливен

Областният управител Чавдар Божурски проведе днес работна среща с част от борда на директорите на EVN, включително Калина Трифонова, зам.-председател на ЕVN България, и Здравко Братоев, зам.-председател на ЕVN ЕР Юг.

На 24 юни, понеделник, ще започне изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии, участвали в изборите за Европейски парламент и Народно събрание на 9 юни.

От 21 до 23 юни в Сливен ще се проведе VII Национален детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“.

На 19 юни 2024 г. директорът на Полския институт в София, Карол Желински, посети Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ в Сливен и връчи дарение от книги на полски автори и монографии на български изследователи, посветени на полската литература и култура.

Група за стари градски песни „Нежни спомени“ при читалище „Христо Ботев 1897“ в Сливен отбеляза 30 години от своето създаване снощи с тържествен концерт.

На 17 юни в двора на църквата „Света София“, пред сградата на старото взаимно училище, зрелостниците от випуск 2024 от Хуманитарната гимназия получиха своите дипломи.

Специализирана операция по противодействие на престъпленията срещу собствеността, личността, наркоразпространението, незаконната търговия с тютюневи изделия, нерегламентиран добив и съхранение на дървесина и контрол по пътна безопасност е проведена на 19 юни на територията на ОДМВР-Сливен.