Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отборът на РУ-Нова Загора е победител в турнира по футбол на ОДМВР-Сливен

23 юни 2024 09:15, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 117
Отборът на РУ-Нова Загора е победител в турнира по футбол на ОДМВР-Сливен

За поредна година Областната дирекция на МВР в Сливен организира спортни състезания по случай професионалния празник на МВР- 5 юли. Служители от различни структури в дирекцията се състезават в турнири по футбол, тенис на маса и стрийтбол. Днес се игра финалът в турнира по футбол между отборите на РУ-Нова Загора и сборен отбор от служители към полицейските участъците при РУ-Сливен.

Трудна победа постигна отборът на РУ-Нова Загора, който се наложи над своя съперник след изпълнение на дузпи, след като в редовното време двата отбора завършиха при резултат 3:3. Трети се класира отборът на сектор „Криминална полиция” към РУ-Сливен.

Турнирът по тенис на маса приключи във вторник. Първи стана Станимир Стоянов, служител в сектор „Специални тактически действия” към ОДМВР-Сливен. Той печели турнира за поредна година и отново ще вдигне купата на шампиона. Втори се нареди Димитър Андонов от група „Териториална полиция” към РУ-Сливен, трети е Мариян Митев от участък „Петолъчка” към РУ-Сливен.

Предстои да се проведе турнирът по стрийтбол, който ще се играе на 25 юни от 09,00 часа на игрището на парк „Асеновец”. В него участие ще вземат отбори на ОДМВР и РСПБЗН-Сливен, като и отбор на Община Сливен.

Победителите ще получат купи и грамоти, които ще им бъдат връчена на 4 юли от директора на Областната дирекция на МВР в Сливен, старши комисар Димитър Величков, по врем на тържественото събрание по случай професионалния празник на МВР.

Снимки

Отборът на РУ-Нова Загора е победител в турнира по футбол на ОДМВР-Сливен