Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 24.06.2024 г., понеделник

24 юни 2024 16:00, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 339
Сливен

На 25 юни /вторник/ 2024 г., от 17:30 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ – Сливен ще се състои литературна вечер под надслов „Нека винаги да има утре…“, посветена на творчеството на поетесата Ваня Велева във връзка с нейната 60-годишнина.

Театрална студия „Хвърчащите хора“ при Военен клуб Сливен грабна тази година Гран При от театралния фестивал „Сцена под Сините камъни“.

От днес започва изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии, участвали в изборите за Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни.

В хода на операция по линия на ROADPOL, от 21 до 24 юни, екипи на ОДМВР-Сливен са установили водачи на МПС, употребили алкохол и наркотични вещества.

БЧК продължава да раздава до 31 юли хранителни и хигиенни помощи на нуждаещи се в Сливен.

Над 70% от фирмите в Сливенска област, плащащи корпоративен данък, са обявили приходите си пред НАП шест дни преди настъпването на крайния срок.

В дните от 21 до 24 юни на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 264 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.