Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

92 сливенски ученици бяха на безплатен спортен летен лагер

25 юни 2024 15:30, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 206
спортен лагер МКБППМН

92 деца от 9 училища в Сливен участваха в безплатен летен спортен лагер в Приморско по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/. Всички те са участници в превантивните спортни дейности, които Комисията реализира на територията на Сливен и в партньорство с училищата в рамките на учебната година.

Децата, които са постигнали най-добри резултати през годината, се включиха и в лагера. На него, в рамките на четири дни, показаха наученото в спорта, който практикуват, участваха екипно в различни предизвикателства и заедно ги покоряваха. Бяха организирани и мачове на ученици срещу учители. Децата посетиха и увеселителни паркове. Финалът на програмата беше посещение на остров Света Анастасия, където освен докосването с историята, те се насладиха и на изпълнението на ансамбъл „Странджа“.

Снимки

спортен лагер МКБППМНспортен лагер МКБППМНспортен лагер МКБППМНспортен лагер МКБППМНспортен лагер МКБППМНспортен лагер МКБППМНспортен лагер МКБППМНспортен лагер МКБППМН