Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 26.06.2024 г., сряда

26 юни 2024 15:56, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 330
Сливен

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с предстоящи строително-монтажни дейности по изпълнение на връзка със съществуващ водопровод на бул. „Бургаско шосе“, ще бъде спряно водоподаването на 27.06.2024 г. (четвъртък) от 08:00 ч. до 18:00 ч. по бул. „Георги Данчев“ и бул. „Бургаско шосе“ – кв. „Руски“, кв. „Стоян Заимов“, кв. „Младост“, кв. „Дружба“ и Вилна зона.

На 25 юни 2024 г. в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, фондация „Милосърдие“, се проведе беседа на тема „Водачи – пазете пешеходците на пътя”.

На 25 юни Регионалната библиотека „Сава Доброплодни“ в Сливен организира литературна вечер с участието на ямболската поетеса и художник Ваня Велева.

92 деца от 9 училища в Сливен участваха в безплатен летен спортен лагер в Приморско, организиран по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

МБАЛ "Д-р Иван Селимински" учредява стипендии по специалностите „медицинска сестра“ и „акушерка“.

МБАЛ „Д-р Иван Селимински-Сливен”АД организира Дни на отворените врати за кариерно развитие на 06.08 от 11:30 ч. във връзка с предложението за стипендии по специалностите „медицинска сестра“ и „акушерка“- инициативата е насочена към кандидат-студенти по специалностите „Медицински сестра“ и „Акушерка”, обучаващи се във висши учебни заведения на територията на страната.

През първото тримесечие на 2024 година в област Сливен е отбелязано значително намаляване на тежките пътно-транспортни произшествия и на броя на ранените лица.