» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 26.06.2024 г., сряда

26 June 2024 15:56, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 1 week ago, number of readings: 331
Сливен

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с предстоящи строително-монтажни дейности по изпълнение на връзка със съществуващ водопровод на бул. „Бургаско шосе“, ще бъде спряно водоподаването на 27.06.2024 г. (четвъртък) от 08:00 ч. до 18:00 ч. по бул. „Георги Данчев“ и бул. „Бургаско шосе“ – кв. „Руски“, кв. „Стоян Заимов“, кв. „Младост“, кв. „Дружба“ и Вилна зона.

На 25 юни 2024 г. в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, фондация „Милосърдие“, се проведе беседа на тема „Водачи – пазете пешеходците на пътя”.

На 25 юни Регионалната библиотека „Сава Доброплодни“ в Сливен организира литературна вечер с участието на ямболската поетеса и художник Ваня Велева.

92 деца от 9 училища в Сливен участваха в безплатен летен спортен лагер в Приморско, организиран по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

МБАЛ "Д-р Иван Селимински" учредява стипендии по специалностите „медицинска сестра“ и „акушерка“.

МБАЛ „Д-р Иван Селимински-Сливен”АД организира Дни на отворените врати за кариерно развитие на 06.08 от 11:30 ч. във връзка с предложението за стипендии по специалностите „медицинска сестра“ и „акушерка“- инициативата е насочена към кандидат-студенти по специалностите „Медицински сестра“ и „Акушерка”, обучаващи се във висши учебни заведения на територията на страната.

През първото тримесечие на 2024 година в област Сливен е отбелязано значително намаляване на тежките пътно-транспортни произшествия и на броя на ранените лица.