Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отборът на Община Сливен се открои със силна игра в спортните състезания по случай празника на МВР - 5 юли

26 юни 2024 13:00, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 129
Turnir

Отборът на Областната дирекция на МВР отстъпи пред отбора на Община Сливен в турнира по стрийтбол, организиран в навечерието на професионалния празник на служителите в Министерство на вътрешните работи - 5 юли. Срещите в турнира се играха днес на игрището в парк „Асеновец” между отборите на Общината, ОДМВР и РСПБЗН – Сливен.

В индивидуалната игра отборът на Община Сливен извоюва две победи, с което спечели турнира. Втори остана отборът на ОДМВР-Сливен, следван от отбора на Районната служба ПБЗН в Сливен. Турнирът завърши с приятелска среща между два отбора, сформирани от всички участници и силното присъствие на дамите от Община Сливен, които дадоха сериозна заявка за бъдещи участия в състезателен формат.

Победителите в турнирите по стрийтбол, футбол и тенис на маса ще получат купи и грамоти, които ще им бъдат връчени от директора на Областната дирекция на МВР в Сливен, старши комисар Димитър Величков. Награждаването ще се състои в рамките на тържественото събрание по случай професионалния празник на МВР, което ще се проведе на 4 юли.

Ръководството и служителите на дирекцията канят всички граждани да се присъединят към тях и да отбележат заедно 145 години от основаването на Министерство на вътрешните работи. Тържествената церемония ще се състои на 4 юли от 9 ч. на площад „Хаджи Димитър”.

Снимки

TurnirTurnirTurnir