» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Отборът на Община Сливен се открои със силна игра в спортните състезания по случай празника на МВР - 5 юли

26 June 2024 13:00, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 1 week ago, number of readings: 130
Turnir

Отборът на Областната дирекция на МВР отстъпи пред отбора на Община Сливен в турнира по стрийтбол, организиран в навечерието на професионалния празник на служителите в Министерство на вътрешните работи - 5 юли. Срещите в турнира се играха днес на игрището в парк „Асеновец” между отборите на Общината, ОДМВР и РСПБЗН – Сливен.

В индивидуалната игра отборът на Община Сливен извоюва две победи, с което спечели турнира. Втори остана отборът на ОДМВР-Сливен, следван от отбора на Районната служба ПБЗН в Сливен. Турнирът завърши с приятелска среща между два отбора, сформирани от всички участници и силното присъствие на дамите от Община Сливен, които дадоха сериозна заявка за бъдещи участия в състезателен формат.

Победителите в турнирите по стрийтбол, футбол и тенис на маса ще получат купи и грамоти, които ще им бъдат връчени от директора на Областната дирекция на МВР в Сливен, старши комисар Димитър Величков. Награждаването ще се състои в рамките на тържественото събрание по случай професионалния празник на МВР, което ще се проведе на 4 юли.

Ръководството и служителите на дирекцията канят всички граждани да се присъединят към тях и да отбележат заедно 145 години от основаването на Министерство на вътрешните работи. Тържествената церемония ще се състои на 4 юли от 9 ч. на площад „Хаджи Димитър”.

Photos

TurnirTurnirTurnir