Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успехи без граници: НУ „Васил Левски“ с най-високи резултати на национално външно оценяване за IV клас в област Сливен

26 юни 2024 13:17, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 166
Успехи без граници: НУ „Васил Левски“ с най-високи резултати на национално външно оценяване за IV клас в област Сливен

Желанието за изява и стремежът към високи учебни резултати са отличителни черти на учителите и учениците от НУ "Васил Левски". Статистиката показва, че високите постижения от Националното външно оценяване са традиция за нашето училище през годините, традиция, която продължава и днес. В същото време, ние сме иновативно училище, което съчетава богатите си традиции с новаторски практики, за да създаде уникална и вдъхновяваща учебна среда.

И тази година учениците ни постигнаха най-високи и категорични резултати по български език и литература и математика в област Сливен. Средните резултати на учениците са:

• Български език и литература: среден успех – 88.5 точки

• Математика: среден успех – 85.1 точки

От общо 66 ученици, 41 са с отлични оценки по двата предмета. Училището държи рекорд за най-голям брой ученици, постигнали максимален резултат от 100 точки – 8 ученици.

С максимален резултат от 100 точки по БЕЛ са Деница Захариева, Рая Райнова и Яни Желязков. А с максимален резултат от 100 точки по математика са Димитър Кондев, Мартин Григоров, Михаил Стефанов, Марк Баев и Сара Въскова.

Тези високи постижения са плод на всеотдайните усилия на класните ръководители: Ваня Иванова, Мария Пантелеева и Соня Тодорова. Те са доказателство, че единомислието и съвместните усилия на учители и родители водят до значими успехи, които са повод за гордост, удовлетворение и заслужено признание.

НУ "Васил Левски" продължава да бъде пример за образователен успех и иновация, вдъхновявайки бъдещите поколения с високите си постижения и непрекъснатото си стремление към усъвършенстване.