Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успешно придобиване на немски езикови дипломи - I ниво /DSD I/

27 юни 2024 12:11, Ефросина Кисьова (ПГПЗЕ "Захарий Стоянов")
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 5 дни, брой четения: 142
НЕМСКИ ЕЗИК

През месец март немскоезични ученици от 9Г, 9Д и 10Г,10Д клас положиха писмен и устен изпит за ниво В1. След като всички изпитни работи бяха проверени от немска комисия към Централата на конференцията на министрите във ФР Германия и съгласно постигнатия общ брой точки, нашите гимназисти се представиха отлично на всички изпитни компоненти, което е доказателство за тяхната интензивна и задълбочена подготовка в гимназията. Поздравяваме всички ученици за техните отлични резултати! Езиковият сертификат дава предимство при кандидастване за работа и е доказателство за самостоятелно владеене на езика. DSD I покрива ниво А2 и B1, като удостоверява езиковите знания, нужни за приемане в немски колеж или подготвителен курс за съответната специалност при следване в Германия!

През месец септември официално ще бъдат връчени немските езикови дипломи за ниво В1 на 39 гимназисти, както и 14 удостоверения за ниво А2.

Пожелаваме на всички ученици същия успех по пътя към овладяване на езикови знания и за най високото ниво -B2/ C1 -DSD II !

Снимки

НЕМСКИ ЕЗИК