Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 28.06.2024 г., петък

28 юни 2024 16:12, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 4 дни, брой четения: 387
Сливен

American Muscle Cars Fest отново ще събере любители и собственици на американски автомобили в Сливен на 30 юни от 09:00 до 16:30 часа.

Всички етажни собствености с енергийни обследвания и технически паспорти могат да кандидатстват за саниране на жилищни сгради по новата процедура до 23 август 2024 г.

Сливенската общественост се срещна снощи в зала “Сливен” с най-успешният ръководител на българската култура Георги Йорданов.

Отделението по неонатология към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен получи дарение от доброволческата организация „Капачки за бъдеще“, връчено лично от основателя Лазар Радков в присъствието на зам.-кмета Камен Костов и медицинския персонал.

Община Сливен ще проведе първата дезинсекция на липовите дървета по бул. „Цар Освободител“ на 28 юни от 4:00 часа сутринта.

Министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов високо оцени проекта за индустриален парк в Сливен по време на посещението си в града, където разговаря с кмета Стефан Радев и неговия екип.

Първото читалище в Сливен „Зора-1860“ ще получи дарение от 160 хиляди лева от община Сливен за ремонт на театралната зала.