Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

НА ДОБЪР ЧАС, СЕДМОКЛАСНИЦИ!

28 юни 2024 19:16, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 дни, брой четения: 231
Тържество

Тържествен, незабравим, емоционален, носталгичен , изпълнен със смях и сълзи беше днешният ден за седмокласниците от ОУ ”Елисавета Багряна “.

Неусетно изминаха 7 години и днес настъпи моментът да се сбогуват със своите съученици и учители. Тържеството започна с трогателни стихове, след което г-жа Христова, директор на училището, връчи грамоти и награди на отличниците на випуска. В различни номинации бяха отличени най-заслужилите ученици, имаше и шеговити, а след това учителите получиха грамоти и споделиха вълнението си в този момент.

Празничната програма беше наситена с много емоции, а денят се превърна в незабравимо преживяване за всички присъстващи. Особено емоционална беше раздялата с класните ръководители – Ралица Василева, Елена Льолева, Али Мехмедов, Марияна Симеонова и Валентина Стоянова.

На добър час, випуск 2023/2024! Попътни ветрове!

Снимки

ТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържество