Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

American Muscle Cars Fest за поредна година посрещна в Сливен любители и собственици на американски возила

30 юни 2024 15:16, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 дни, брой четения: 201
Fest

Сливенското летище „Бършен“ днес се изпъстри с цвят и мощен автомобилен звук. Причината е American Muscle Cars Fest, който за поредна година посрещна любители и собственици на американски автомобили в Сливен. Локацията е добре позната за всички автофенове. Фестът се организира от Автомобилен клуб „Форд Мустанг България”, с партньорството на Община Сливен.

Стартът на събитието даде заместник-кметът по икономическото развитие инж. Стоян Марков, който бе сред гостите. От името на сливенския градоначалник Стефан Радев той приветства с „Добре дошли!“ организаторите, участниците и гости на автомобилния фест.

„За поредна година ще станем свидетели на мощта на американската автомобилна индустрия, ще се докоснем до нейната история чрез автомобили от миналия век, както и с красотата на съвременните возила. Радвам се да видя днес толкова много почитатели и собственици на американски коли“, заяви инж. Марков.

„American MUSCLE Fest“ е хоби събитие, което събира на едно място собствениците на стотици редки и екзотични американски автомобили, мотори, пикапи, джипове и други от всички епохи.

С програмата на фестивала можете да се запознаете на посочения линк:

https://www.facebook.com/events/7385805541529451

 

 

Снимки

FestFestFestFestFestFestFestFestFest