» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Чавдар Божурски беше гост на Мото събор Кипилово

21 July 2024 09:51, Miroslav Mitev
Emission of: District Sliven 1 month ago, number of readings: 341
Божурски-Сайганица

Областният управител Чавдар Божурски беше гост на Мото събор  Кипилово 2024. Проявата, организирана традиционно в местността Сайганица край селото, събра за поредна година хиляди любители на мотоциклетите от цялата страна.

Чавдар Божурски приветства участниците в събора по време на официалното откриване в събота вечерта. „Радвам се да видя отново тук толкова много съмишленици и усмихнати лица. Който веднъж е усетил как вятърът брули лицето и развява косата му, той никога не може да забрави това чувство. И остава рокер за цял живот. Всяка година съборът край Кипилово привлича нови любители на мотоциклетите и хубавата музика. Събира ни духът на Балкана и най-вече чувството за свобода. Но свободата е преди всичко осъзната отговорност. Отговорност, която трябва да проявяваме не само тук по време на събора, но и по пътя към дома, а и във всеки един друг момент. Бъдете здрави и се пазете!“ - призова мотористите областният управител.

Мото съборът започна в четвъртък и приключва в неделя. За доброто настроение на рокерите се грижат звезди на българската музика, сред които групите Сигнал и Контрол. Програмата включва забавни игри за малки и големи, исторически възстановки, нестинарски танци, както и мото обиколка в чест на Раковски.

Проявата се организира от мото клуб „Swallow 33 MCC“ в партньорство с Община Котел.

Photos

Божурски-Сайганица2