Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 16 сигнала за произшествия в дните от 19 до 22 юли

22 юли 2024 10:55, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 дни, брой четения: 220
ОД МВР - Сливен

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви и отпадъци от екипи на РСПБЗН-Нова Загора /2/, РСПБЗН-Сливен /7/, екипи на РСПБЗН- Котел/1/. Оказана е техническа помощ при 3 от сигналите.

 

На 21.07.2024 г. в 22,27 часа в РС ПБЗН - Нова Загора е получен сигнал за запален лек автомобил на ул. „Марица“ в град Нова Загора. Пострадали няма. Гасенето на пожара първоначално е предприето от собственика, посредством пожарогасител. Екипът е доизгасил пожара и обезопаси лекия автомобил. Причината е късо съединение. Унищожени са части от купето. Спасена е останалата част от автомобила.

 

На 21.07.2024 г. в 12,29 часа в РС ПБЗН – Сливен е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Алфа Ромео 145“. Инцидентът е станал в село Калояново при опит да се стартира автомобила. Произшествието е ликвидирано от един екип. Пострадали няма. Унищожен е двигателния отсек.

 

На 21.07.2024 г. в 02,04 часа в РС ПБЗН – Сливен е получен сигнал за пожар във Фургон, намиращ се на паркинг на МБАЛ Хаджи Димитър в град Сливен. Произшествието е ликвидирано от един екип. Пострадали няма. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Фургонът е унищожен.