Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 24.07.2024 г.

24 юли 2024 09:39, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 дни, брой четения: 139
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 23.07.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 24.07.2024 Г.

 

Шофьор с фалшива книжка и управление на товарен автомобил с прекратена регистрация са установени на 23 юли при ежедневния контрол по пътна безопасност на територията на ОДМВР- Сливен.

Около 15,00 часа, на бул. „Ст. Караджа“ в град Сливен, екип на сектор „Пътна полиция“ е извършил проверка на лек автомобил „Мерцедес“. Автомобилът е управляван от мъж на 37 години от град Сливен. При проверката той е представил неистински документ – свидетелство за управление на МПС белгийски образец. По случая е образувано досъдебно производство.

При контрол на път ІІІ-7006, между селата Мокрен и Градец е спрян за проверка товарен автомобил "ЗИЛ 131", управлява от водач на 18 години от село Градец. Полицейските служители установяват, че автомобилът е с прекратена регистрация. Водачът не притежава необходимата категория за управление на товарен автомобил. По случая е образувано досъдебно производство.

 

___________________________________________

 

В дните от 19 до 22 юли в ОДМВР-Сливен са съставени 129 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 61 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 21 протокола за предупреждение.

 

Направени са 89 проби за употреба на алкохол.