Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 25.07.2024 г., четвъртък

25 юли 2024 15:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 380
Сливен

Община Сливен продължава усилията си за предотвратяване на свлачища и укрепване на засегнатите райони.

Съветниците на днешното си заседание одобриха промени в две общински наредби - едната за финансовата помощ за спортни клубове, а другата за настаняването в общински жилища.

Кметът Стефан Радев посети строителната площадка на нова детска градина в село Сотиря, където научи, че сградата трябва да бъде завършена през септември.

Общински съвет – Сливен излезе с обща декларация в подкрепа на жителите на кв. „Речица“ и тяхното недоволство от забавянето на изпълнението на водния проект в квартала.

Местният парламент подкрепи дарението на средства в подкрепа на дейността на Баскетболен клуб „Сливен Баскет“, както и разместване на общински средства по различни пера от бюджета.

Общинският съвет реши срокът за обслужване на ДДС по кредит на „Пътнически превози“, предоставен от Фонд ФЛАГ за изпълнение на проекта за лифтената станция, да бъде удължен до средата на 2025 г.

На сесията беше гласувано да се обяви на конкурс за избор на нов управител на „Общинска охрана и СОТ“ – Сливен, както и определяне на представител на Община Сливен в извънредно неприсъствено заседание на общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация.