Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 26.07.2024 г.

26 юли 2024 09:47, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 337
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 25.07.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 26.07.2024 Г.

 

Нова Загора: За броени часове криминалисти на РУ-Нова Загора разкриха кражба от фирмен автомобил, задържаха извършителя и върнаха открадната стока. Полицейските служители започват работа по случая около 12,30 часа на 25 юли, след получен сигнал за кражба на 150 кутии различни марки цигари от фирмен автомобил „Пежо Боксер“, паркирана на ул. „Кънчо Чамов“ в град Нова Загора. След проведените издирвателни действия извършителят е установен и задържан. Той е криминално проявен мъж на 30 години от същия град. Направил е пълни самопризнания и е върнал открадната стока. По случая е образувано досъдебно производство.

 

48-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 25 юли, около 14,30 часа, в село Полско Пъдарево от полицейски екип, извършващ обход в малките населени места на община Нова Загора. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

 

___________________________________________

 

В дните от 19 до 22 юли в ОДМВР-Сливен са съставени 86 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 30 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 6 протокола за предупреждение.

 

Направени са 87 проби за употреба на алкохол и 4 за наркотици.