» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 01.08.2024 г., четвъртък

01 August 2024 16:03, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 1 month ago, number of readings: 429
Сливен

Полицията в Сливен е отнела 12 велосипеда и три индивидуални електрически превозни средства след промени в Наредбата за обществения ред на територията на Община Сливен.

Пореден благотворителен концерт в памет на Венцислав Василев – Венци от „Нова Революция“ събира на 2 август в Сливен местни и чуждестранни рок групи.

Поради извършване на планов ремонт и прочистване на фондовете, Регионална библиотека „Сава Доброплодни”- Сливен няма да работи с читатели от 5 август 2024 г. /понеделник/ до 10 август 2024 г. /събота/ включително.

След месец на игри, забавления и срещи с чудния и магичен приказен свят приключи организираната в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен, за двадесет и шеста поредна година, творческа работилница „Лято в библиотеката”-2024.

Вчера приключи раздаването на индивидуални пакети с хранителни и хигиенни продукти по Програма за храни и основно материално подпомагане 2021 – 2027 г. Европейски социален фонд плюс Операция BG05SFPR003-1.004 „Подкрепа“, в област Сливен.

В област Сливен мобилни групи започнаха проверки на местата и дейностите с висок риск от възникване на пожари.

До 23 август продължава да се набират заявления за саниране на жилищни сгради в Сливен.