Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 05.08.2024 г., понеделник

05 август 2024 16:07, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 338
Сливен

На 6 август от 10:00 часа в Градската градина на Сливен ще се проведе среща-разговор на тема „Често задавани въпроси за кърменето“.

На 7 август, от 9:00 до 12:00 часа, във фоайето на Диагностично-консултативния център (ДКЦ)-2 ще бъде разположен щанд с информационни материали за ползите от кърменето.

Световна седмица на кърменето се провежда в Сливен от 1 до 7 август.

В Сливен отнемат велосипеди и електрически тротинетки при неспазване на правилата за движение по същия начин, по който се конфискуват колите на пияните и дрогирани шофьори.

Сливенски сводник ще излежава присъда в Нидерландия – решението е на Окръжния съд, който допусна изпълнение на европейска заповед за арест и предаване на българския гражданин на нидерландските съдебни власти за изтърпяване на част от наказание „лишаване от свобода“.

Ловът на пъдпъдъци, гургулици, гривяк, горски бекас, обикновена бекасина и друг дребен пернат дивеч тази година стартира на 10 август.

На 29 август /четвъртък/ от 20:00 ч. в Летен театър Крепост Туида, публиката ще се наслади на незабравимите хитове на популярни български изпълнители в рамките на концерт с кауза, който има за цел да подпомогне семейство с репродуктивни проблеми.