Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Международният ден на младежта ще бъде отбелязан в Сливен с концерт, състезания и представление

08 август 2024 09:09, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 170
Международният ден на младежта ще бъде отбелязан в Сливен с концерт, състезания и представление

Международният ден на младежта, 12 август, ще бъде отбелязан в Сливен с концерт, състезания и представление. Това съобщиха организаторите от Община Сливен и Младежки дом - Сливен. Двудневната програма ще предостави възможност за изява на млади хора от региона.

 

Събитието ще бъде открито на 12 август, понеделник, в Градската градина с концерт с участието на местни таланти, Dance Nation с Борис Панайотов, Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев", уъркшоп по народни танци с младежки танцов ансамбъл "Булгари", ЕКО игри и рисуване с Клуб за Бъдеще - Сливен.

 

Предвидени са информационни щандове на местни организации, състезание за начинаещи по спортно ориентиране със Спортен клуб по ориентиране "Сините камъни", демонстрации и свободна зона със Спортен клуб по канадска борба "Стоте войводи", демонстрации и игри с младежите на БЧК и др.

 

Международният ден на младежта се отбелязва от години в Сливен, като организаторите се стараят да предложат различна програма. Често в събитията се включват и гости от чужбина.

 

На 13 август във Военния клуб ще се състои премиерата на новата постановка "Пепел от навици" на Форум-театралната трупа "Свободни електрони". Всички събития са със свободен вход.

Източник: БТА Сливен
кореспондент на БТА в Сливен Велина Василева
Снимка: Община Сливен