Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 10.08.2024 г., събота

10 август 2024 16:05, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 546
Сливен

Тежка катастрофа затруднява движението по пътя Сливен – Ямбол, инцидентът е станал на около километър от разклона за село Гергевец в посока Ямбол.

Кметът на Сливен Стефан Радев присъства в галерия „Май“ на откриването на самостоятелната изложба-скулптура на Цветан Цветков „Черно и бяло“.

До 20 септември всички физически и юридически лица, които притежават нежилищни имоти, трябва да подадат декларация в Община Сливен, предоставяща информация за броя на ползвателите на услуги в имота и дейността, която се извършва в него.

На територията на България и на Сливен няма регистрирани случаи на чума по дребните преживни животни.

Отдел „Статистически изследвания – Сливен“ изнесе данни за издадените разрешителни за строеж и започнато строителство на нови сгради в област Сливен през второто тримесечие на 2024 година.

По данни на Националния статистически институт през второто тримесечие на 2024 г. местните администрации на територията на област Сливен са издали разрешителни за строеж на 29 жилищни сгради с 39 жилища в тях.

Оръжия и боеприпаси са иззети при полицейска операция на 7 август в Сливенско - при проверки на екипи на полиция и жандармерия в котленското село Градец и на адрес в град Сливен доброволно са предадени един пистолет, четири пушки, голямо количество боеприпаси за различен вид оръжие, сигнални ракети и други.