Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен започва набирането на предложения за награда „Милосърдие“ за 2024 година

14 август 2024 10:39, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 седмици, брой четения: 185
Nagrada_Milosurdie

Община Сливен разкрива процедура по номинации за наградата „Милосърдие” за 2024 г.

Предложенията за връчване на наградата се правят от лечебни и социални заведения, неправителствени организации, общински съветници или инициативни комитети, съставени от минимум 20 човека. Всяка организация има право само на едно предложение.

Наградата „Милосърдие” се присъжда за активна обществено-полезна дейност и проявен професионализъм, за научни достижения, хуманни дейност, за висока гражданска отговорност в областта на здравеопазването и социалната политика на Община Сливен.

Тя е индивидуална и се обявява на церемония за празника на Сливен – 26 октомври, Димитровден. Не могат да бъдат предлагани лица, на които вече е присъждана и членове на обществената комисия за избор на носител на наградата. Призът не се присъжда посмъртно.

Предложения се приемат в срок до 30 септември, включително, в деловодството на Община Сливен - всеки делничен ден от 8 до 12 ч. и от 13 до 17 ч.

Допълнителна информация може да бъде получена от Дора Чанева – гл. експерт в Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността”. Телефон за връзка - 0879 599 053, e-mail: dorakumanova@abv.bg.