» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Има задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полицията

15 August 2024 16:20, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 2 weeks ago, number of readings: 429
Има задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полицията

Има задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от пресцентъра на областната полиция. Криминалисти от Районното управление в Сливен са установили, че в района хора са горили отпадъци.

 

Сигналът за пожар в гората над сливенския кв. "Комлука" е получен днес в 13:04 часа. Към мястото са изпратени екипи на пожарната и полиция. Огънят е обхванал смесена гора и застрашава да се разрасне. В гасенето участват шест екипа на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" и служители на Регионалната дирекция по горите.

 

Очаква се в гасенето да се включи и хеликоптер от авиобаза "Крумово".

Източник: БТА Сливен
кореспондент на БТА в Сливен Велина Василева
Снимки: Велина Василева, БТА

Photos

Има задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полициятаИма задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полициятаИма задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полициятаИма задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полициятаИма задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полициятаИма задържан за пожара в местността Бармук баир край Сливен, съобщиха от полицията