Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 17.08.2024 г., събота

17 август 2024 15:58, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 седмици, брой четения: 688
Сливен

Вторият от двамата мъже, отговорни за запалването на пожара в местността Бармук баир край Сливен, е задържан от полицейски екип на група „Патрулно-постова дейност“ на участък „Надежда“ в петък вечерта.

20 военнослужещи от Центъра за подготовка на специалисти в Сливен с 4 единици техника се включиха в гасенето на пожара на Бармук баир в четвъртък.

От 3 до 10 години затвор може да получат двамата мъже, отговорни за вчерашния голям пожар на Бармук баир на метри от къщите в Сливен.

Сливенските художници Веселин Дамянов-Вес, Анжела Терзиева, Христо Георгиев и Елена Янкова бяха отличени с престижни номинации и награди от Националната изложба „Приятели на морето“ в Бургас.

На заседание на Комисията за разпределение на държавната и общинска субсидия бяха отпуснати средствата от втория транш за 2024 г. за културните средища.

Община Сливен разкри процедура за номинации за наградата „Милосърдие” за 2024 г. - предложенията за връчване на наградата се правят от лечебни и социални заведения, неправителствени организации, общински съветници или инициативни комитети, съставени от минимум 20 човека.

До 23 август ще остане юбилейната изложба на скулптора Цветан Цветков „Черно и бяло“ в галерия „Май“.