Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Излезе AMD Software Adrenalin Edition 24.8.1 с поддръжка на Anti-Lag 2

21 август 2024 08:31, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 246
AMD

20.08.2024 г. - Днес AMD пусна AMD Software: Adrenalin Edition 24.8.1. Обновеният графичен драйвер, осигурява Radeon Ready поддръжка за Black Myth: Wukong, Call of Duty: Black Ops 6 Open Beta, Concord и Star Wars Outlaws. Освен това, той включва ъпгрейд на HYPR-Tune, за да активира AMD FidelityFX Super Resolution 3 Frame Generation в поддържаните игри, като се започне с Call of Duty: Modern Warfare III, Marvel's Spider-Man Remastered и Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Когато AMD HYPR-RX е активиран на HYPR-настроена игра, технологиите в играта като AMD FSR се активират автоматично, в допълнение към разрешаването на технологии в драйвера като AMD Radeon Anti-Lag и AMD Radeon Boost (ако се поддържат), за да осигурят допълнителен тласък на производителността и намалена латентност

В допълнение към новия драйвер, поддръжката на AMD Radeon Anti-Lag 2 вече е налична в Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT, извеждайки игрите на следващото ниво чрез допълнително намаляване на забавянето за базирани на AMD RDNA архитектура дискретни и интегрирани графични продукти. AMD Radeon Anti-Lag 2 може да намали латентността в Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT с до 28 % при използване на AMD FSR 3.1 с генериране на кадри при 4K резолюция с графичната карта AMD Radeon RX 7800 XT.

Сега е отличен момент за геймърите, които искат да получат възможно най-добрите гейминг изживявания, за да надградят своето оборудване и да се насладят на невероятната производителност, функции и стойност на графичните карти Radeon.

Можете да изтеглите най-новата версия на AMD Software: Adrenalin Edition тук.

Научете повече за AMD Anti-Lag 2 в Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT в нашия блог.