Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 22.08.2024 г., четвъртък

22 август 2024 16:05, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 450
Сливен

Отдел „Статистически изследвания – Сливен“ представя основни резултати от наблюдението на работната сила в област Сливен през второто тримесечие на 2024 година.

През второто тримесечие на 2024 г. общият брой на заетите лица в област Сливен е 71.1 хил., от които 39.2 хил. са мъже, а 31.9 хил. са жени.

Негово Високопреосвещенство митрополит Арсений се срещна с кмета на община Сливен г-н Стефан Радев в сградата на общината и обсъди с него въпроси, свързани с ремонта на сградата на Светата митрополия и изграждането на храм, посветен на св. Димитрий Сливенски, както и други въпроси, свързани с духовна просвета.

Сливналията Евгени Балев е новият шеф на българското колоездене, след като бе избран за председател на федерацията в началото на лятото.

Младежки общински Съвет и Младежки дом – Сливен стартираха кампания за набиране на ученически пособия за деца със специални образователни потребности.

В края на месец август в местността Карандила ще се проведе двадесет и първия Национален събор на каракачаните в България.

Известни певци идват в Сливен за да участват в концерт с кауза на 29 август – събитието ще се проведе на крепост „Туида“.